The word according to Anne

Eternal love

IMG_1419

Jeg ligger henslengt i en hengekøye og nipper i et glass rødvin. Solen brer sine siste stråler over Amazonas mektige skoger. Gresshoppene synger intenst. Hjertet mitt banker intenst.

Deilig gitarmusikk er det smyger seg frem i stillheten. Myke fingre glir over harde strenger i ren og skjær lidenskap. Musikken blander seg med gresshoppenes intense sang. Jeg er i drømmeland. Lys levende. Jeg snur på hodet og ser på ham som sitter ved siden av meg med gitaren i fanget. Den brune manken er samlet i en stram hestehale. Det gløder ut av de dyp, grønne øynene. Jeg iakttar ham mens fingrene hans lager den mest sanselige musikken jeg noen gang har hørt. Hans kropp tilhører en gutt. Hans hode tilhører en mann. Sterk. Sårbar. Så vakker.

Tiden går. Uker blir til måneder og måneder blir til år. Vi lever hvert vårt liv på hver vår side av jordkloden. Så en dag åpner jeg mailen. Det er en musikkfil. Til meg. Han skal gi ut sin første cd. Fingrene mine berører så vidt tastaturet når jeg åpner filen. ” Eternal love and inspiration.”

Jeg lukker øynene.

Gresshoppene synger intenst.

Hjertet mitt banker intenst.

5 kommentarer om “Eternal love”

  1. Åhhh…. sier Shaya når det er noe som overrasker henne.
    Hvis hun kunne lese hadde hun sikkert sagt Åhhh….

    Vakkert!

    🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: